Hattrick i Berlins café miljø

Hattrick i Berlins café miljø

Arabisk kaffe, koldpresset juice og 20’ernes stemning.
Presse
Silja Sørensdottír Bertelsen

Jeg går i Berlins forårsgader. Træerne er så småt ved at få knopper og solen varmer pludselig så meget, at jakken kan tages af. Det er blevet tid til, at kortet skal bruges på diverse sko, tøj og solbriller, men først må der lidt energi til. En kop kaffe og lidt spise til sindet er, hvad der mangler. Gaderne er fyldt med caféer og det kan være svært at vælge. Hvis du er så heldig, at du besøger Berlin og skal finde en lækker café i nærheden af gode shoppings alternativer, har jeg fundet tre caféer med en god stemning, lækker mad og fantastisk kaffe.

Ben Rahim
Ben Rahim
Hemmelighedsfuldt gemt væk i Berlins smågader.

Hvis man bevæger sig op ad sidevejen Sophien Straße og igennem porten, ind til en lille baggård, finder man den fineste café, Ben Rahim, på 22 hyggelige kvadratmeter. Denne lille café udforsker den arabiske kaffeverden og kan til det, blære sig med lidt lækkert kaffekunst, som tilføjer det sidste pift til en fantastisk kop kaffe. Ud over kaffen tilbyder de en diskret croissant med emmentaler og rucola, perfekt til en lille, hurtig og velsmagende frokost. Caféen er indrettet med 18 sidepladser fordelt inden og udenfor, det er simpelt med træbænke, høje stole og borde med fine keramikklinker. Shopping muligheder i nærheden af denne hyggelige café, er en god blanding. Du kan finde, shopping steder så som, MAC, MANGO, Brandy Melville og MICHAEL KORS.
St. Oberholz
St. Oberholz
En større studiecafé, til en hurtig kop kaffe, juice eller panini.

St. Oberholz ligger på hjørnet af Rosenthaler Straße og byder på en velsmagende menu. De er med på juicebølgen og tilbyder derfor forskellige juice lige fra en appelsin til koldpresset rødbede. Til juicen kan du nuppe en delikat panini med mozzarella, valnødder og frisk rødkål. Caféen har en studie stemning, du vil se mindst 3 med en macbook og en kop, det er dog heller ikke mærkeligt, da St. Oberholz kører et team koncept. Hvis man er et upcoming mærke, som mangler et sted at holde møder etc. så kan du leje et team rum med wifi. Er du bare på farten og skal videre på shopping, kan du tage et smut hen til shopping centeret, Alexa.
Cafe Berlin
Cafe Berlin
Nyåbnet café med et interessant koncept og en 20’er vibe.

Café Berlin tager dig tilbage til 20’ernes luksuriøse stemning. Caféen er udelukkende indrettet med vintage møbler i velour, alle prissat. Så, hvis du falder for en elegant rosa sofa eller et skørt maleri, skal du bare slå til. Et fantastisk koncept, som passer til det lækreste mad og kaffe. Gør du, som jeg og bestiller en grønsags sandwich med avocado og gedeost, får du nok den til tids bedste sandwich. Grønsagerne er grillede, avocadoen perfekt og brødet er groft og sprødt, og sammen med en cappuccino i en stemningsfuld porcelæn kop, kan man kun gå glad og mæt der fra. Musikken binder det hele sammen og med dens jazzede vibe, skaber den en stemning man ikke kan sige nej til. Efter en stund på Café Berlin, kan du gå dig rundt om hjørnet, videre til Hackersher Markt og tage en spadseretur ned igennem de små boder, fyldt med alt fra mad til blomster.
Info
Ben Rahim // Åbningstider:
Man – Fre: 08.00 – 18
Lør-søn: 10 - 18

Hjemmside: http://benrahim.de
Adresse: Sophien Straße 7, 10178 Berlin, Tyskland

St. Oberholz // Åbningstider:
Man – Tor: 08.00 – 00
Fre: 08.00 – 03.00
Lør: 09.00 – 03.00
Søn: 09.00 – 00

Hjemmeside: http://sanktoberholz.de
Adresse: Rosenthaler Straße 72A, 10119 Berlin, Tyskland

Cafe Berlin // Åbningstider Ukendt.
Soft opening indtil d. 31 marts.

Hjemmeside: https://www.facebook.com/Cafe-Berlin-380042909036372/
Adresse: Monbijouplatz 12, Berlin , Tyskland