The
Library

STEDET FOR FORDYBELSE
HVAD?
The Library kommer til at indeholde det bedste af det bedste, som bliver produceret af Sort Mælks redaktioner. Her vil der ugentligt blive udgivet en til to eksklusive artikler, interviews, videoer etc. Dertil vil man igennem sit medlemsabonnent få muligheden for at få rabat til vores arrangementer, som vi er i fuld i gang med at finde kreative samarbejdspartnere til. Arrangementerne kan omhandle alt fra politiske debatter indenfor den kreative verden til koncerter med det nyeste fra den danske musikscene plus meget andet.
HVORNÅR?
Vi arbejder på højtryk for at lave den bedste løsning for dig og derfor bliver du nødtil at væbne dig med lidt tålmodighed. Vi har dog i forventning om at kunne få det oprettet så det er klart til i sidste måned af 2017.
HVORFOR?
I stedet for at gå igennem andre medier, eksempelvis kickstarter, boomerang og ligende har vi valgt at gøre på en anden måde. Igennem dit abonnement vil du ikke blot kunne hjælpe projektet igang men også hjælpe os med en drøm om at kunne begynde at lave fysiske magasiner igen. Os hos Sort Mælk har en passionen for det trykte magasin, og vi bestræber os på at kunne udgive et en gang om året. Hvis du har samme passion og ønsker, at andre også skal have muligheden for at se, læse og mærke et trykt Sort Mælk magasin, er du via dit medlemskab med til at finansiere denne drøm.